Πολιτικός Μηχανικός Online

συχνεσ

Ερωτήσεις

Το motto μας είναι άμεση εξυπηρέτηση, 100% απόδοση, αφού δε χάνουμε χρόνο και ξεκινάμε με την ανάληψη του έργου τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Το αίτημά σας είναι ο στόχος μας κι η δεκαετής εμπειρία που διαθέτουμε στον Κλάδο, ο καθοδηγητής μας για να λάβετε στον χρόνο που επιθυμείτε αυτό που χρειάζεστε.

Το κόστος των υπηρεσιών του mixanikos-online.gr είναι προσιτό κι ανταγωνιστικό. Οι περισσότερες υπηρεσίες μας αναγράφουν το κόστος τους στην αντίστοιχη σελίδα. Ωστόσο κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και το τελικό κόστος προσαρμόζεται στις εργασίες κι ανάγκες σας.

Ηλεκτρονική ταυτότητα- πιστοποιητικό πληρότητας είναι ουσιαστικά ένας ηλεκτρονικός φάκελος καταγραφής όλων των στοιχείων και σχεδίων του ακινήτου. Το σημαντικό είναι πως όλα τα στοιχεία είναι πλήρως ενημερωμένα, αφού καταγράφεται και παρακολουθείται η κατάσταση του κτηρίου και οι μεταβολές ή τροποποιήσεις, που έχουν γίνει.

Ο προσωπικός μηχανικός σας είναι κοντά σας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, για να σας εξυπηρετήσει και να λύσει κάθε σχετική απορία. Ο συντονισμός γίνεται από έναν έμπειρο επαγγελματία, ο οποίος αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει το αίτημα στον επιθυμητό χρόνο.