Πολιτικός Μηχανικός Online

Φωτορεαλιστικά Σχέδια

Τα φωτορεαλιστικά σχέδια σας, δίνουν τη δυνατότητα μίας ολοκληρωμένης απεικόνισης της ανακαίνισης, που κάνετε στο ακίνητό σας. Η 3D αναπαράσταση των αρχιτεκτονικών σχεδίων με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε, χάρη στην τεχνολογία, προσφέρει την πλήρη εικόνα του εκάστοτε έργου (είτε αφορά σε ανακαίνιση είτε σε κατασκευή).

Έτσι μπορείτε να δείτε πώς θα είναι ο χώρος σας, οικιστικός ή επαγγελματικός, στην τελική μορφή του, θα περιηγηθείτε σε αυτόν και θα φανταστείτε εύκολα πώς θα τον διαμορφώσετε.

Γιατί να επιλέξετε την υπηρεσία της 3D αναπαράστασης

Τα φωτορεαλιστικά σχέδια ή αλλιώς η 3D αναπαράσταση εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, αφού προχωράτε σε αλλαγές ή «διορθωτικές» κινήσεις με βάση τις επιθυμίες κι ανάγκες σας από νωρίς. Το προσωπικό ύφος σ’ ένα ακίνητο είναι άλλωστε αυτό που το διαφοροποιεί. Ακόμη όταν δείτε εγκαίρως τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε, θα έχετε στον ζητούμενο χρόνο έτοιμο το ακίνητο.

Το mixanikos-online.gr διαθέτει πολυετή εμπειρία τόσο στην αρχιτεκτονική μελέτη, που απαιτείται, όσο και στον φωτορεαλιστικό σχεδιασμό σ’ εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Bonus info: Σε μία ολοκληρωμένη φωτορεαλιστική απεικόνιση, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το έργο στην τελική μορφή του προσομοιώνοντας υλικά, υφές, χρώματα, επίπλωση κ.ά. Αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη προσέγγιση εξυπηρετεί τόσο το λειτουργικό όσο και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Κόστος φωτορεαλιστικών σχεδίων / 3D Απεικόνισης
Μιλήστε με μηχανικό:

Βρείτε τον προσωπικό μηχανικό σας στο mixanikos-online.gr και δείτε τα φωτορεαλιστικά σχέδια της ανακαίνισης ή κατασκευής του ακινήτου σας!

Παναγιωτοπούλου Αναστασία

Πολιτικός Μηχανικός Π.Θ.

Υλοποιημένα έργα: 800+
Έτη εμπειρίας: 10+
Εξυπηρέτηση: όλη την Αττική

Μαλλιαρός Αναστάσιος

Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υλοποιημένα έργα: 800+
Έτη εμπειρίας: 10+
Εξυπηρέτηση όλη την Αττική

Γαλάνης Όθωνας

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υλοποιημένα έργα: 600+
Έτη εμπειρίας: 7+
Εξυπηρέτηση όλη την Αττική

Κωστούλα Κωνσταντίνα

Πολιτικος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υλοποιημένα έργα: 500+
Έτη εμπειρίας: 6+
Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική