Πολιτικός Μηχανικός Online

Αρχιτεκτονικά Σχέδια

Το mixanikos-online.gr αναλαμβάνει τα αρχιτεκτονικά σχέδια του ακινήτου σας, τα οποία περιλαμβάνουν τις όψεις, κατόψεις και τις τομές. Το βασικότερο είναι ουσιαστικά η κάτοψη του χώρου ή ολόκληρου του κτηρίου, δηλαδή η οριζόντια τομή που τέμνει το κτήριο σε κάποιο ύψος μεταξύ δαπέδου κι οροφής.

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια αποτελούν ένα βασικό εργαλείο για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά και για τη μετέπειτα διακόσμησή του. Επειδή ακριβώς πρόκειται για ένα λειτουργικό και αισθητικό εργαλείο, απαιτείται μελέτη- συνδυαστικά με τον σχεδιασμό- του εσωτερικού κι εξωτερικού χώρου. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια αφορούν κάθε οικιστικό ή επαγγελματικό ακίνητο (στις κατοικίες, τα γραφεία και καταστήματα, ένα εκθεσιακό περίπτερο, μία εταιρεία, ένα ξενοδοχείο ή άλλο κατάλυμα).

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία

Η διαδικασία ξεκινάει με την πρώτη επίσκεψη για την αποτύπωση του χώρου. Ο έμπειρος επαγγελματίας της ομάδας μας συζητάει τις ανάγκες που επιθυμείτε να καλύψετε, αλλά και το ύφος που θέλετε να αποπνέει αυτό το νέο περιβάλλον. Στη συνέχεια, κάνουμε μία παρουσίαση των αρχιτεκτονικών σχεδίων, που έχουμε ετοιμάσει, κι εφόσον είστε ικανοποιημένοι προχωράμε άμεσα στην έκδοσή τους.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε

Κόστος αρχιτεκτονικών σχεδίων
Μιλήστε με μηχανικό:

Βρείτε τον επαγγελματία που χρειάζεστε στο mixanikos- online και παραλάβετε άμεσα τα αρχιτεκτονικά σχέδια του ακινήτου σας!

Παναγιωτοπούλου Αναστασία

Πολιτικός Μηχανικός Π.Θ.

Υλοποιημένα έργα: 800+
Έτη εμπειρίας: 10+
Εξυπηρέτηση: όλη την Αττική

Μαλλιαρός Αναστάσιος

Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υλοποιημένα έργα: 800+
Έτη εμπειρίας: 10+
Εξυπηρέτηση όλη την Αττική

Γαλάνης Όθωνας

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υλοποιημένα έργα: 600+
Έτη εμπειρίας: 7+
Εξυπηρέτηση όλη την Αττική

Κωστούλα Κωνσταντίνα

Πολιτικος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Υλοποιημένα έργα: 500+
Έτη εμπειρίας: 6+
Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική